Tofu-pyttipannu

Meidän oli tarkoitus syödä tänään limemarinoitua tofua, mutta unohdin laittaa marinadin marinoitumaan ennen laivalle lähtöä. Kehittelin tofusta tänään sen sijaan helpon, maukkaan yrttisen pyttipannun.

2-3 hengelle

5 perunaa
1 pkt tofua
4 tomaattiaIMG_1929
1 sipuli
kourallinen vihreitä papuja
1 tl tomaattipyrettä
1 rlk silputtua tuoretta rosmariinia
3 rlk silputtua tuoretta persilijaa
2 tl ruususuolaa
2 tl savupaprikajauhetta
1 tl kuivattua selleriä
TAI 1 sellerinvarsi
1 rlk täysruokosokeria
oliiviöljyä

  1. Keitä perunat kypsiksi vedessä.
  2. Pilko tofu ja lohkoa tomaatit.
  3. Silppua yrtit ja sipuli, leikkaa pavut pienemmiksi.
  4. Paista  sipulia hetki öljyssä ja lisää perunat ja pavut.
  5. Lisää tofu ja tomaatit.
  6. Lisää mausteet ja paista vielä hetki.
  7. Tarkista maku.

Jos haluaa, että tuoretta persilijaa on aina tarjolla, voi sitä silputa ja laittaa pakkaseen. Sieltä sitä sitten voi ottaa tarpeen tulleen ruoan joukkoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s