Soijarouhepizza

SONY DSC

Taikina:
3 dl vettä
1/2 ps kuivahiivaa
5 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1 dl kauraleseitä
0,5 dl rypsiöjyä
1 tl suolaa

  1. Kuumenna vesi +42-asteeseen.
  2. Liota veteen kuivahiiva, suola ja kauraleseet. Sekoita.
  3. Vaivaa taikinaan ruisjauhot ja vehnäjauhot.
  4. Lisää lopuksi öljy ja vaivaa.
  5. Jos haluat pitsapohjasta rapean, taikinaa ei tarvitse kohottaa.

Täyte
2 dl soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2,5 rkl soijakastiketta
2 sipulia
4 tomaattia
1 prk säilykeherkkusieniä
1 prk kapsiksia
2 prk tomaattipyrettä
vegaanista juustoraastetta (saa Turun Vegekaupasta)

  1. Kuumenna öljy pannulla ja sekoita joukkoon soijarouhe. Lisää vähitellen vesi ja soijakastike. Anna imeytyä.
  2. Viipaloi tomaatti ja sipulit.
  3. Levitä pitsapohjalle tomaattipyree,soijarouhe,sienet, tomaatti, sipulit, kaprikset ja juustoraaste.
  4. Paista uunissa 250-asteessa n. 15 min.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s