Mangorahka

SONY DSCKokeilin tätä reseptiä pääsiäisenä. Rahkasta tuli hyvää, mutta kokeilisin ensi kerralla tuoreita mangokuutioita, sillä säilykemango on mielestäni hieman jauhoista.

250 g maustamatonta jogurttia
1 prk (425/225g) säilykemangoa (tai yksi pieni mango)
2 dl kauravispikermaa
2 rlk sokeria
(vanilijasokeria)
koristeeksi hasselpähkinärouhetta

  1. Vispaa kerma vaahdoksi.
  2. Pilko mangot viipaleiksi.
  3. Sekoita aineet keskenään.
  4. Lisää annosmaljoihin ja koristele hasselpähkinärouheella.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s