Härkäpapucouscousia

4 dl keitettyjä härkäpapuja
2 kevätsipulin vartta
1 prk paloteltua valkoista parsaa
2 sellerinvartta
4 tomaattia
2 dl kanttarelleja
1 tl kasvisliemijauhetta
suolaa
pippuria
kuivattua ruohosipulia
meiramia
öljyä
iso nokare margariinia

Pilko sipulit ja sellerit. Paista niitä öljyssä ja lisää kanttarellit. Lisää härkäpavut ja mausteet. Paista hetki. Valmista couscous kattilassa. Lisää valmiin couscousin joukkoon härkäpapuseos. Lisää viipaloidut tomaatit, parsat ja iso nokare margariinia. Kuumenna kunnes margariini on sulanut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s