Balsamicovihannekset

DSC_0729

Olin matkalla Helsingissä  ja päädyin Stockmannin Herkkuun ja vihannesosasto oli kerrassaa ihastuttava. Mukaani löytyi tuoreita punaisia papuja, joita en ole vielä löytänyt Turusta kaupasta, ja tuoreita härkäpapuja. Nam nam.

1/2 punasipuli
1/2 kesäkurpitsa
1/2 fenkoli
2 selleriä
kourallinen punaisia papuja
kourallinen tuoreita härkäpapuja
50 g tuoretta pinaattia
2 tomaattia

Pilko sipuli, fenkoli, ja selleri pieniksi palasiksi. Leikkaa punaiset pavut kolmeen osaan. Pilko kesäkurpitsa pieniksi palasik. Lohkoa tomaatti.Paista sipulia, fenkolia, selleriä ja punaisia papuja oliiviöljyssä niin, että ne ovat melkein kypsiä, mutta napsakoita. Lisää kesäkurpitsa ja härkäpavut ja paista kypsiksi. Laita levy pois päältä ja sekoita joukkoon pinaatti ja tomaattilokot. Ota pois levyltä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s